Доставка

Защо трябва да чакам около 4 работни дни за доставка?

Не Ви ли омръзна да плащате за оригинал, а да получавате поредния фалшификат или копие на парфюм? Ние Ви предлагаме решение на този често срещан проблем…

Онлайн парфюмерия EMStyle.com е представител за България на голямата международна парфюмерийна и козметична верига EMStyle.com Централата и складовете на фирмата се намират в Чехия. Компанията е най-големият търговец на едро на маркови оригинални парфюми и козметика в Централна Европа. Фирмата притежава 10 електронни магазина в различни европейски страни и САЩ.

Всички продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и с гарантиран произход, международни сертификати за качество и се закупуват директно от парфюмерийни къщи и производители, а не от други търговци!

Вие избирате дали да изчакате около 4 работни дни за своя гарантирано оригинален продукт или да рискувате с други търговци.

Цени за пратки до 3 кг:
Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ.
Пратката ще Ви бъде доставена в срок около 5 работни дни (складовата база се намира в Чехия).
Цената за доставка за цялата страна е 5 лв до Ваш адрес и 4.50 лв до офис на ЕКОНТ

Цени за пратки над 3 кг:
За всички пратки над 3 кг цената за доставка се определя по стандартните тарифи на куриерска компания Спиди, спрямо обема и количеството на поръчаните стоки.
Цената на доставка за всички пратки над 3кг се поема от клиента.

* Доставка в събота до личен адрес (до 3кг) – 8.60 лв.

* Промоция “Безплатна доставка” (когато е активна) не важи за пратки над 3кг!

* Опция “Преглед” се предоставя само ако клиентът предварително е заявил това

* Срокът за доставка е ориентировъчен и може да бъде различен в празнични почивни дни, национални празници или при редки закъснения от международните куриери